Gyproc: voor snelle en mooie oplossingen

Gyproc-platen zijn een enorm handig en functioneel materiaal om mee te bouwen. Met een zorgvuldige afwerking, kan gyproc er bovendien erg mooi zijn. En als het gaat om gyprocwerken in Merchtem en omgeving, dan is VDC Verbouwingen de ideale partner.

Gebruiksvriendelijk én ecologisch

Met gyproc-platen kunt u uw interieur net dat beetje extra geven. Gyproc kan gebruikt worden voor scheidings- en voorzetwanden, verlaagde gyproc-plafondsalles is mogelijk. Wij creëren met de eenvoudige gyproc-platen functionele en mooie, nieuwe ruimtes in uw huis.

Gyproc is bovendien een zeer gebruiksvriendelijk en ecologisch product. Om alles zo netjes mogelijk te plaatsen, nemen wij onze tijd en gaan wij altijd eerst met u in overleg. Geen enkel detail ontsnapt aan onze aandacht. Hebt u inspiratie nodig? Dan geven wij u graag advies.

Makkelijk te isoleren en schilderen

Nog een mooi pluspunt van gyproc is dat de platen ook akoestisch en thermisch geïsoleerd kunnen worden én direct geschilderd kunnen worden. Dat zorgt altijd voor een schitterend en functioneel resultaat.

Bent u nieuwsgierig naar de oneindige mogelijkheden van gyproc? Ontdek dan onze eerdere realisaties. Wilt u ons inschakelen voor de gyprocwerken in uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak of vraag om meer informatie.

Copyright © all rights reserved.