Snel en efficiënte verbouwen met VDC

Woont u in Merchtem of omgeving en plant u een verbouwing? Met een partner als VDC kunt u uw verbouwing zorgeloos tegemoet gaan. We zijn een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring en we werken enkel met ervaren professionals. Zo kunt u er zeker van zijn dat u kunt genieten van de beste kwaliteit!

Wij geven u graag advies

Zoekt u iemand die nauw met u samenwerkt en u onnodig werk uit handen neemt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze ervaring geven wij u feilloos advies over uw bouwproject. Zo kan u bij ons steeds terecht met vragen over onder andere materiaalkeuze, methodiek…

Geen wachttijden, geen conflicten

Tevreden klanten zijn onze prioriteit. Doordat wij alle werken zelf uitvoeren en/of overzien heeft u nooit wachttijden of conflicten met andere partijen. Dankzij een jarenlange samenwerking met onze leveranciers hebben we een nauwe band met hen opgebouwd. Hierdoor kunnen wij een betere garantie geven op goederen.

Bovendien staan wij er altijd op om servicegericht en klantvriendelijk te werken. Wilt u graag nog wat meer informatie over onze algemene verbouwingen? Neem dan vandaag nog contact op met VDC bouwwerken in Merchtem.

Enkele referenties

Copyright © all rights reserved.